OVER ONS

De start van de eerste natuurlijke kapsalon in Duitsland door Alexander Pietschmann was de aanzet voor Marike Cazemier om in 1992 Kapsalon Haarzuiver® in Den Haag op te richten: de eerste Natuurkapper in Nederland.

Na een aantal jaren startte zij met de verkoop van OLIEBE® in Nederland aan collega’s en daarmee werd zij groothandel/importeur Haarzuiver.

1 januari 2017 heeft zij Kapsalon Haarzuiver® overgedragen aan Zahra Mollaesmaeil en vanaf die tijd is Marike Cazemier geen eigenaar meer van Haarzuiver® maar de drijvende kracht achter….

logo
Groothandel voor OLIEBE® producten
voor de bewuste kapper

Borneostraat 115 (geen bezoekadres)
2585 TT Den Haag
Website: www.natuurkapperswinkel.nl
E-mail: info@natuurkapperswinkel.nl
Telefoonnummer: NL 06 557 807 40 (mobiel)
KvK nummer: 27140769
BTW-id :  NL.001279512.B.14
IBAN nummer: NL.31.TRIO.0198044089
BIC: TRIONL.2U
 
 
Prijzen, factuur en verzendkosten 
Alle prijzen vermeld op deze website zijn exclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
Alle bestellingen worden geleverd met een factuur waarop de BTW vermeld staat. Neem voor verzending naar overige landen s.v.p. contact met ons op. De verzendkosten zijn conform pakket kosten van Post.nl.
Levertijden en bezorging
Bestellingen worden doorgaans op dezelfde dag of de eerstvolgende (werk)dag na ontvangst van de betaling verzonden. Mocht door onvoorziene omstandigheden de levering langer duren dan 5 werkdagen, dan zullen wij altijd contact met u opnemen.
Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL. Pakketten worden van maandag tot en met zaterdag bezorgd. Binnen Nederland worden bestellingen doorgaans binnen 24 uur na verzending afgeleverd.Bestellen en betalen 
Bestellen en betalen bij Natuurkapperswinkel.nl gaat heel eenvoudig. Plaats de producten die u wilt bestellen in de winkeldoos en controleer of alles correct vermeld staat, ga door naar afrekenen. Hier kunt u eventueel een kortingsbon gebruiken. U krijgt nog eens een overzicht en kunt dan betalen via iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
iDEAL is het systeem dat direct koppeld aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
Maakt u gebruik van internetbankieren bij Triodosbank, ABN AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.Betalen met iDEAL verloopt in een paar stappen:
– Bestel een product
– Kies IDEAL als betaalmethode
– Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
– U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
– De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
– Keur de betaling goed op de voor u bekende manier
– U ontvangt een bevestiging van uw bank en van de webwinkel.
 
 
 

 

 

WORKSHOP
PLANTENKLEUREN

Een tweedaagse workshop voor professionals over plantaardig haarkleuren en de toepassingen van OLIEBE® Plantenkleurkuur.

LEES MEER >>

Inschrijven